Vitalion
A Vitalion - megoldás a problémádra!

Celeriac-zeller

HRI Celeriac - Zeller tabletta

celeriac.jpg

Az öregedés természetes folyamat, de nem mindegy, hogy milyen gyors és milyen rombolást végez a szervezetben.

A fogyasztók beszámolói alapján összegzett legfőbb tapasztalatok:

HARC A SZABAD GYÖKÖK ELLEN

A szabad gyökök olyan agresszív vegyületek, amik rengeteg kárt okoznak a szervezetben. Roncsolják a sejtfalat és a sejtmagot, degeneratív, daganatos folyamatokat indítanak el, és a szervezet sejtszintű öregedési, leépülési folyamataiért döntően felelősek. Az antioxidánsok azok a vegyületek, amik közömbösíteni képesek az agresszív szabad gyököket (vitaminok, flavonoidok stb.). A HRI-Celeriac tabletta a HRI-rendszer segítségével képes a benne található természetes E-vitamint és zellerkivonatot a lehető leghatékonyabb módon hasznosítani a szervezetünkben!

HARC AZ ÖREGEDÉS ELLEN

A legújabb tudományos kísérletek bebizonyították, hogy a természetes E-vitamin jelentősen lelassíthatja az öregedés folyamatát, szervi és mentális területen egyaránt, a külső bőrfelszínen és sejtszinten a belső szervek, szervrendszerek vonatkozásában egyaránt. A fentieket alátámasztandó, rendkívül sok jó tapasztalat gyűlt össze készítmény fogyasztói körében: Az izületi kopás okozta fájdalmak sok esetben csökkennek, vagy teljesen megszűnnek. A változókori problémák (hőhullámok stb.) szintén jelentősen mérséklődnek, elmaradnak. Erősödik a női, férfi húgyúti és nemi szervek általános állapota, fokozódik a szexuális aktivitás és erő. Sejtregeneráló, energiafokozó, ellenállóképesség-fokozó. Csökkenti az aktív és passzív dohányzás káros hatásait a szervezetben. Általános közérzet szintjén éveket visszafiatalodhatunk és még nagyon sok örömben lehet részünk!

 Az öregedés külső jelei mellett vannak belső, mérhető és érezhető jelei is: érelmeszesedés, ízületi kopás. Ennek az idő múlásán kívül az E-vitamin hiány is oka.

A belélegzett oxigén hatására úgynevezett szabad gyökök keletkeznek, melyek rombolják a telítetlen zsírsavakat, és e hatásnak köszönhetően az érfalra meszesedés rakodik le és testünk egészében megbomlanak a sejtek.

Az ízületi kopások mellett daganatos betegségek is a szabad gyökök káros hatásának a következménye. Megbontják a sejtfalat és beindul a sejtburjánzás. A tablettában található természetes, telítetlen zsírban oldódó E-vitamin különösen alkalmas ”gyökfogó”. Megvédi a sejtmembránt a szabad gyökök károsító hatásától, ezáltal csökken az ízületi fájdalom, az érelmeszesedés és sejtburjánzás veszélye.

A népi gyógymódokból is ismert, hogy a zeller szexuális potencianövelő, azaz fiatalító hatással bír.

Azok, akik már valamilyen E-vitaminhiányra visszavezethető betegségben szenvednek, nagyobb mennyiséget is fogyaszthatnak belőle.

Felhasználási terület: Érelmeszesedés megelőzésére, ízületi porckopás megelőzésére, kezelésére, a szabad gyökök semlegesítésére,

fertőző betegségekkel szembeni ellenálló képesség növelésére.

A bőr öregedésének megelőzésére, férfiaknak potencianövelő.

Változókori hőhullámok megelőzésére,

illetve megléte esetén napi 3-4 szem néhány hónap alatt megszüntetheti a panaszt.

Tanács: Bőrre is kiváló hatású, kisimítja, rugalmassá teszi az arcbőrt.

Hatóanyagok: Bioeredetű zellerből, zsírban oldódó E-vitamin kb. 27%150 NE (Nemzetközi Egység) / megelőzésként ajánlott a napi szükséglet min. 300 NE / nap ezen mennyiség kettő darab tablettának felel meg.

Adagolás: Naponta 2X1, esetleg 2X2 tabletta. A természetes E-vitaminnak mellékhatása nem ismert, a SOTE kutatásai alapján 400 NE-ig nincs túlszedés.

A termék megrendeléséhez írj nekem a

vitalkata@gmail.com

címre, vagy kattints ide:

vitalion.superwebaruhaz.hu