Vitalion
A Vitalion - megoldás a problémádra!

Good Mood-nyugalom

HRI Good Mood – a nyugalom megőrzéséért
Új termékkel bővült termékkínálatunk!

good_mood_hir.png

 

A fogyasztók beszámolói alapján összegzett legfőbb tapasztalatok:

NYUGALOM EGÉSZ NAPRA

Gyakran érzi magát feszültnek, idegesnek? Az orbáncfű kivonatot tartalmazó HRI Good Mood tabletta biztosítja az egész nap tartó nyugalmat. Segít a nehézségek leküzdésében, a nyugalom megőrzésében, emellett a szorongásos tünetek enyhítésére is kiváló. Szedését azoknak ajánljuk, akik az átlagnál nagyobb feszültségnek vannak kitéve. A „nyugalom növényének” is nevezett orbáncfüvet sokan használják idegeskedés, alvászavarok ellen. Jótékony hatással van a szervezetre gyomorfekély, vagy vese- és epebántalmak, továbbá idegi eredetű gyomor-bélrendszeri panaszok esetén. A száj belső sérülései esetén szintén ajánlott.

NINCS HOZZÁSZOKÁS

A hagyományos nyugtatószerek egyik legnagyobb problémája a függőség kialakulása és a hozzászokás veszélye tartósabb fogyasztás esetén. Az egyre nagyobb dózisok is egyre kevésbé hatnak, miközben a káros mellékhatások egyre fokozottabban jelentkezhetnek, és nagyon nehéz kiszállni ebből az ördögi körből. A HRI GOOD MOOD tabletta természetes hatóanyagai nem okoznak hozzászokást, pozitív hatásai pedig hosszabb idejű használat esetén is ugyanolyan intenzívek maradnak.

A népi gyógyászatban az orbáncfüvet reumás fájdalmak enyhítésére és egyes bőrbetegségek kezelésére használják. 

Fontos figyelmeztetés!
Terhesség és szoptatás ideje alatt kizárólag kezelőorvos utasítására szedhető.
Az előírt adagnál több nem szedhető. A növény fényérzékenységet okozhat. Fogyasztásakor ezért kerüljük a hosszan tartó napozást és a szolárium használatát!

Ellenjavallat: Depresszióra nem javasolt szedni.

Adagolás: Felnőtteknek naponta 1 vagy 2 tabletta.

A termék megrendeléséhez írj nekem a

vitalkata@gmail.com

címre, vagy kattints ide:

vitalion.superwebaruhaz.hu