Vitalion
A Vitalion - megoldás a problémádra!

Green Base Lúgosító

HRI Green Base - Lúgosító kapszula

green_base.png

A betegségek hátterében gyakran nem a kórokozók állnak, hanem a túlsavasodás. Ennek leggyakoribb oka a helytelen táplálkozás.

Túl nagy mértékben fogyasztunk savasító állati eredetű ételeket (hús, sajt, tojás), túl sok savasító italt iszunk (kávé, tea, alkoholos italok), illetve nagy mennyiségű cukrot viszünk be szervezetünkbe. Ezen kívül a dohányzás és a stressz is savakat termel.

„TESTÜNK ERŐINEK VALAMENNYI ÖSSZETÉTELE KÖZÜL A SAVAK HATÁSA A LEGKÁROSABB” /Hippokratész/


Az utóbbi időben egyre többet lehet hallani szervezetünk elsavasodásáról. Dr. Robert O. Young biokémikus, mikrobiológus kutató szerint egyetlen megbetegedés létezik: a savasodás, mely a helytelen táplálkozásunk és stresszes életmódunk következménye.

MI, MIÉRT TÖRTÉNIK?


Testünk mindent megtesz annak érdekében, hogy mentse magát a savas salakanyagoktól és megőrizze a vérben az egyensúlyt. A felesleges savak a kötőszöveteinkben raktározódnak addig, amíg a vese fel nem dolgozza őket. Szervezetünkből nyomelemek és ásványi anyagok használódnak fel a savak közömbösítéséhez, amelyek főként csontjainkból és izmainkból ürülnek ki. Ennek következtében törékennyé válnak az erek, szív-és érrendszeri megbetegedések, magas vérnyomás, agyvérzés, infarktus, csontritkulás jelentkezik. Felborul az anyagcsere, elhízás vagy kóros soványság alakul ki. Savak rekedhetnek az ízületeknél is, ami ízületi gyulladásokat, köszvényt, reumát okoznak. További savasodási betegségek: cukorbetegség, daganatos betegségek, savtúltengés, reflux betegség, bélgyulladás, ekcéma, allergiák, Candida-fertőzés, fejfájás, fáradékonyság, puffadás, emésztési problémák, gennyes pattanások és bőrproblémák.
A pH-egyensúly helyreállítása helyes étrendet igényel!

A SAV-BÁZIS EGYENSÚLY HELYREÁLLÍTÁSA - LÚGOSÍTÁS


A leghatékonyabb lúgosítás érdekében nagyon fontos a tudatos lúgosító táplálkozás, valamint kifejezetten lúgosító táplálék-kiegészítők fogyasztása. A HRI GREEN BASE kapszula segítségével szervezetünk nagy mennyiségű és kiváló minőségű zöld táplálékhoz jut, méghozzá rendkívül harmonikus, összehangolt formában.  

Minden korosztálynak ajánlható, nőknek, férfiaknak, egészségeseknek, betegeknek, gyermeket tervezőknek, kismamáknak egyaránt. Az alapokhoz megy vissza és sejtszinten nézi meg, mi kell a testnek, hogy jól érezze magát. Az egészséges pH szintű szervezetünk nem lesz beteg, ellenáll a fertőzéseknek, gombáknak, rákos sejtképződéseknek, jól érzi magát és pozitív gondolkodású lélekkel rendelkezik. Észrevehetjük továbbá, hogy napközben sokkal aktívabbak vagyunk és több az energiánk. Nem okoz gondot többé a reggeli ébredés. Ha súlyfelesleggel küszködtünk, megtapasztalhatjuk, hogy a szervezet elkezdi felszámolni a korábban felhalmozott zsírsejteket. Hajunk és bőrünk is komplex megújuláson megy keresztül.

A HRI Green Base kapszula segít szervezete ph - egyensúlyának helyreállításában, szedésével nagy mennyiségű zöld táplálékhoz juthat, egy optimálisan lúgos környezetben pedig a test meggyógyítja önmagát.
Ahogy helyreáll a pH-egyensúly, a teste elkezdi megszabadítani magát a felesleges zsírtól, mely az elsavasodás következménye volt.

Megnő az energiaszintje, és megerősödik a szervezet immunrendszere.

Hatóanyagok:

zabfu.jpgzöld zabfű, buzafu.jpgzöld búzafű, lucernafu.jpglucernafű,        csalanlevel.jpgcsalánlevél, bojtorjan.jpgbojtorjángyökér.

Adagolás: felnőtteknek naponta 3-szor 1 kapszula.

Legfrissebb terméktapasztalatunk: F. Ágnestól

Hosszú ideje mindenhonnan azt hallom, hogy mennyire fontos szervezetünk lúgosítása. Így hát gondoltam, belevágok én is. 38 éves vagyok, és már most egy csomó egészségügyi gondom van: emésztési zavarok, jó pár kiló súlyfelesleg, és amit a legnehezebben viselek, a fáradtság. Este 8 órakor az otthoni teendők, lakás rendbe szedése, gyerekekkel való foglalkozás, stb. helyett képes lennék bedőlni az ágyba, és onnan másnap reggelig (vagy inkább délig) ki sem mászni.
A Vitalion termékeit eddig csak anyukám révén ismertem, ő már évek óta fogyasztja a HRI-vitaliont, és mindig ódákat zeng róla. Tőle kaptam meg az első doboz Green Base kapszulát, el is kezdtem a szedését napi 3x1 szemmel. Emellett fontos megemlítenem, hogy igyekszem napi minimum 2,5 de inkább 3 l szénsavmentes vizet meginni. Először arra lettem figyelmes, hogy hétköznap este az egész napos munka után a legnagyobb boldogságban, vígan dalolászva sütöm a palacsintát a gyerekeknek - természetesen az ő legnagyobb örömükre. Szépen fokozatosan lettem egyre energikusabb. A másik „tünet” az volt, hogy elmúlt a gyomorégésem. Én sem akartam hinni a szememnek, amikor 2 hónap után a mérleg 6 kilóval kevesebbet mutatott! Azóta eltelt még egy hónap és lement még 2 kiló. A hónap elejétől már csak napi 2x1 kapszulát szedek, de a jókedvem és a fittségem változatlan maradt.
Mostanában ha a tévében a lúgosításról van szó csak nagyokat bólogatok, és mosolygok magamban: tényleg segít!!!

A termék megrendeléséhez írj nekem a

vitalkata@gmail.com

címre, vagy kattints ide:

vitalion.superwebaruhaz.hu