Vitalion
A Vitalion - megoldás a problémádra!

HRI Garlic-fokhagyma

HRI Garlic - Fokhagyma tabletta

garlic.jpg

A meghűlés mellett sokaknak okoznak komoly problémát a szénanátha vagy a pollenallergia okozta betegségek, melyek csillapítására, kezelésére minden évszakban szükség van.

A HRI Garlic kitűnően alkalmazható önállóan vagy az antibiotikus kezelés kiegészítéseként. Hatékonyságát az allicinből nyert aktív hatóerő biztosítja.

A fogyasztók beszámolói alapján összegzett legfőbb tapasztalatok:

 TÉLEN, A MEGFÁZÁSOK ELLEN!

Télen a meghűlés, a vírusok és baktériumok okozzák a legtöbb megbetegedést, sok-sok kellemetlen napot, kieső munkaidőt okozva. Az antibiotikus kezelés vírusok ellen nem hatékony, de legyengíti a szervezetet, károsítja a bélflórát. A fokhagymát a népi gyógyászat már régóta használja természetes antibiotikumként, készítményünkben pedig a fokhagymából nyert allicin hatóanyagot a HRI-system különösen hatékonnyá tette. Használható megelőző célzattal is a fertőzések elkerülésére, de ha már elkaptuk a bajt, segítségével könnyebben, gyorsabban kilábalunk belőle.
A tapasztalatok szerint hatékonyan alkalmazható vírusok és baktériumok ellen egyaránt, a hagyományos gyógyszeres kezelés kiegészítéseként;

 NYÁRON, AZ ALLERGIA ELLEN!

Nyáron a pollenallergia, a szénanátha okoz egyre több és több embernek kellemetlen tüneteket, évről évre növekszik az allergiától szenvedők száma.
A szemviszketés, orrfolyás, orrdugulás, asztmás köhögés nagyon meg tudja keseríteni a kritikus időszakban az érintettek napjait és éjszakáit! Készítményünk aktív hatóanyagai közömbösítik a vérben az allergiát okozó agresszív anyagokat. A hatás általában gyorsan jelentkezik, csökkennek, megszűnnek a tünetek, de ettől a betegség még nem szűnt meg, ezért a készítményt hosszabb ideig érdemes használni a tökéletes tisztulás érdekében.

Megfázás esetén pedig két hétig naponta 1-2-3 tablettát kell folyamatosan szedni, allergia esetén napi egy tablettával folyamatosan szedhető.

A hatás általában gyorsan jelentkezik a készítménynél, de ettől a betegség nem szűnt meg, ezért ezt a készítményt is folyamatosan, hosszabb ideig kell szedni, hogy rásegítsünk a tökéletes tisztulásra.

Hurutos megbetegedések, makacs megfázások, az orr légúti járatainak szénanátha vagy megfázás eredetű gyulladásai, hörghurut vagy egyéb légúti fertőzések hatékony kezelésére.

8 éves kor felett bárki által szedhető.

 

Tanács: Az immunrendszer erősítése végett a HRI Vitalion tablettával együtt fogyasztandó.

Hatóanyagok (mennyiség tablettánként): Fokhagyma 150 mg, Fokhagymaolaj 1mg.

Egyéb összetevők: Nátrium kloroffilin, kukoricakeményítő, fokhagymaolaj, maltodextrin, laktóz, tisztított talkum, magnézium-sztearát, szacharóz, kalcium-karbonát, sellak, akác.

Fontos figyelmeztetés: Terhesség és szoptatás ideje alatt kérje ki kezelőorvosa tanácsát.

Fontos: Sem a bőrön, sem a leheleten nem érezhető a fokhagyma illata!

 

A termék megrendeléséhez írj nekem a

vitalkata@gmail.com

címre, vagy kattints ide:

vitalion.superwebaruhaz.hu