Vitalion
A Vitalion - megoldás a problémádra!

Night-alvás

HRI Night - Alvássegítő tabletta

night.jpg

A legtöbb altatóval az a gond, hogy az ember, miközben egy nyugodt éjszaka reményében szedi be, másnap reggel minden, csak éppen nem kipihent.

A HRI Alvássegítő tabletta hatékony, biztos megoldás. Csillapító, nyugtató hatású gyógyfüveivel egészséges, természetes alvást és friss ébredést biztosít.

 

A fogyasztók beszámolói alapján összegzett legfőbb tapasztalatok:

A PIHENTETŐ ALVÁS REMÉNYE!

A hagyományos altatókról sok mindent el lehet mondani, csak azt a legkevésbé, hogy valóban pihentető alvást biztosítanának. Mint akit fejbe vertek, úgy alszik el az ember, és legtöbbször fáradtabban ébred, mint ahogy lefeküdt. Az alvásnak azonban nagyon fontos szerepe van az életben, ha nincs rendben az éjszakánk a nappalunk sem lesz rendben, ezen túlmenően az alváshiány számos betegség kialakulásának is az okozója lehet! A HRI-Night tabletta aktív gyógynövény-hatóanyagai mind az elalvási, mind az átalvási problémákon képesek segíteni a hypotalamuszra gyakorolt jótékony, relaxáló hatás által! A boldogsághormonok felszabadításával nyugodt, pihentető alvásban lesz részünk, és reggel boldogan, kipihenten tudunk ébredni! A készítmény segítségével hosszabb távon az altatófüggőségből is meg tudunk szabadulni. A boldogsághormonokra (endorfin, szerotonin) gyakorolt kíméletes és pozitív hatás miatt depressziósok számára is jól használható a készítmény.

NINCS HOZZÁSZOKÁS!

A hagyományos altatószerek egyik legnagyobb problémája a függőség kialakulása és a hozzászokás veszélye tartósabb fogyasztás esetén. Az egyre nagyobb dózisok is egyre kevésbé hatnak, miközben a káros mellékhatások egyre fokozottabban jelentkezhetnek, és nagyon nehéz kiszállni ebből az ördögi körből. A HRI Night tabletta természetes hatóanyagai nem okoznak hozzászokást, pozitív hatásai pedig hosszabb idejű használat esetén is ugyanolyan intenzívek maradnak, miközben káros mellékhatásokról nem beszélhetünk.

A felgyorsult élettempónak, stressznek vagy éppen betegségnek következtében manapság nagyon sok ember nem tud részesülni a pihentető alvásban, melynek hiánya számtalan más betegség forrása.

A HRI Alvássegítő tabletta mind az elalvási, mind az átalvási problémákon segít hozzászokás nélkül! Természetes hatóanyagú szer, mely elősegíti a természetes alvást. Regenerálja az agyban a tobozmirigyet, fiatalon tartja, ezáltal az egész szervezet öregedési folyamatának lelassításában nagy szerepet játszik.

Az éjszakai alvás nagyon fontos fiziológiai folyamat, ekkor regenerálódik a szervezet. Az alvás fontos a napközbeni fizikális és mentális erőnlét biztosítása miatt is!

Hatóanyagok: Macskagyökér (Valerián) kivonat 180 mg, Vadsaláta kivonat 90 mg, Golgotavirág kivonat 90 mg, Vasfű 60 mg, Komló 45 mg.

Adagolás: Felnőtteknek napi 3-4 tabletta lefekvés előtt egy órával, majd később fokozatosan csökkenthető az adag, ahogy a tobozmirigy működése javul.

Fontos Figyelmeztetés: Terhesség és szoptatás ideje alatt kizárólag a kezelőorvos utasítására szedhető. Az előírt adagnál több nem szedhető. Éhgyomorra ne vegye be.

A HRI Alvássegítő tabletta gyógynövény hatóanyagai természetes módon fokozzák a belső endorfin felszabadulását, kíméletesen de hatékonyan növelik az agy serotonin termelését.

A normális napi életciklusok újra felszínre kerülnek a tobozmirigyre gyakorolt jótékony relaxáló hatása miatt.

A termék megrendeléséhez írj nekem a

vitalkata@gmail.com

címre, vagy kattints ide:

vitalion.superwebaruhaz.hu