Vitalion
A Vitalion - megoldás a problémádra!

Red-immunerősítő

HRI Red Beet – immunerősítő tabletta

Céklatabletta – A vörös gyógyító 

red.jpg

A vérszegénység és a gyenge immunrendszer a mai rohanó, stresszes életünkben mindennapi probléma, a szervezet legalapvetőbb élettani folyamatait gátolja. Ha nem tudjuk a megfelelő vasmennyiséget, illetve a számunkra szükséges ásványi anyagokat bejuttatni a szervezetünkbe, akkor nemcsak a napi teljesítményünk romlik, hanem komoly betegségek céltábláivá válhatunk. A HRI Red Beet vérképzést elősegítő és immunerősítő tabletta hatékonyságát a céklából nyert életfontosságú összetevői biztosítják.

A világon a vérszegénység leggyakoribb oka a vashiány. A cékla gazdag vasban és más ásványi anyagokban, vitaminokban, ezáltal serkenti a vörösvérsejtek termelődését és erősíti az immunrendszert. Ez az a zöldségféle, amelyből a szervezet a legjobban tudja hasznosítani a vasat, folsavtartalma pedig szintén segít a vérképzésben.

Felhasználási terület:

Vérszaporító hatás, rákbetegségek kiegészítő kezelése, megelőzése, méregtelenítő, májtisztító, májregeneráló hatás, gyomorsav okozta panaszok csökkentése, magas kálium- és magnéziumtartalma javítja a szívizom működését, erősíti a kötőszöveteket, rugalmassá teszi a bőrt, fényt ad a hajnak és erősíti a csontokat, immunerősítő hatású, magas antioxidáns tartalma miatt csökkenti az érelmeszesedés előrehaladását.


Összetevők:

Szárított cékla

A lebontó enzimek a növényi hatóanyagokkal „kicsomagolt” zsírsejtekbõl megkezdik a trigliceridek eltávolítását, mivel a vízköpeny nélkül már jobban hozzáférnek a szállító fehérjék. A kedvedzõ folyamatokat erõsíti az is, hogy a folyadék nélkül ezek a reakciók magasabb hõfokon mennek végbe.


Hatóanyagok:

Vitaminok: A, B1, B2, B6, C, béta-karotin, folsav

Ásványi anyagok: Vas, szilícium, réz, nátrium, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, jód, bór, kobalt, lítium, stroncium, rubídium, cézium.


Adagolás: Naponta 2x1 vagy 2x2 tabletta


Figyelmeztetés Festékanyaga a vizeletet és a székletet vörösre festheti!

A termék megrendeléséhez írj nekem a

vitalkata@gmail.com

címre, vagy kattints ide:  vitalion.superwebaruhaz.hu