Vitalion
A Vitalion - megoldás a problémádra!

Vitalion

HRI Vitalion tabletta - Csontritkulás és érelmeszesedés ellen

vitalion.jpg

Érelmeszesedés, érszűkület esetén a verőerek fala „rücskössé”, szűkebbé válik. Amellett, hogy a vér nehezebben áramlik át, a rücskös érfalakon elakadnak a vérlemezkék és így megindulhat a véralvadás. A keletkezett vérrög darabjai vagy helyben zárják el a vér útját, vagy tovább sodródva másutt okoznak bajt.

Az első erre utaló jelek általában a lábon találhatók, fájdalommal nem járó, de szemmel látható érszűkület formájában. Az érfalakon keletkezett meszesedés jellegű lerakódások eltávolítása a legfontosabb feladat. Ezt az összetevők (HRI system) optimalizált hatásával éri el oly módon, hogy „seprű” módjára kisepri a lerakódásokat az érfalról. Ezáltal javul a keringés, kisebb lesz a szív terhelése. Az összetevők az érfal belső szerkezetét is feljavítják, rugalmassá teszi.

Ezek mellett a májon és a vesén keresztül segít a szervezet méregtelenítésében, e folyamat érdekében napi 2 liter folyadék fogyasztása javasolt. Agyserkentő hatását már 1 – 2 nap után érezhetjük, frissebb, világosabb lesz a gondolkodásunk.

Összegezve tehát: A HRI-Vitalion hatása a szervezetre:
Agy: serkenti a vegetatív funkciók koordinálását.
Szív és érrendszer: csökkenti a meszesedésből eredő lerakódást.

Segíti a vérkeringést és az érfalak regenerálódását.
Máj: segíti a máj méregtelenítő mechanizmusait, besegít a méregtelenítésbe.
Csontok: kedvezően hat a csonttömeg növekedésére.

A fogyasztók beszámolói alapján összegzett legfőbb tapasztalatok:

CSONTRITKULÁS

A szervezet csontépítő folyamatait, a csontépítő enzimeket aktivizálva, a táplálkozás során bevitt kalciumot valóban beépíti a csontokba, visszafordítva a csontleépülés folyamatát. Megszűnnek a fájdalmak, elkezd visszaépülni a csonttömeg.

ÉRSZŰKÜLET

Az érfalakról leoldódnak az elzáródásokat okozó koleszterin, vagy meszes alapú plakkok, lerakódások. Segítségével érműtétek és amputálások is megelőzhetőek!

MESZESEDÉS, LERAKÓDÁSOK

Legyen szó akár ízületi lerakódásokról, köszvényről, akár gerincoszlop, vagy bármely szervünk elmeszesedéséről, segít a készítmény ezeket lebontani és eltakarítani.

CUKORBETEGSÉG

Sok esetben magának az alapbetegségnek a tüneteit is enyhíti, csökkenthető a bevitt inzulin mennyisége, illetve megszűnnek a túlzott cukorszint-ingadozások. De a betegség valamennyi igen káros szövődményét is segít csökkenteni.

Krónikus fejfájás, frontérzékenység

A fenti hatások miatt számos pozitív „mellékhatás” is tapasztalható, így a krónikus fejfájások, a frontérzékenységek megszűnése, jobb a közérzet, növekszik a vitalitás, sok esetben javul a hallás, a látás, csökken a magas vérnyomás stb.

A HRI-vitalion tabletta a természet hasznos és gyógyító anyagainak eszenciája. A tablettához felhasznált gyógynövények és gyümölcsök megfelelnek a szigorú biotermesztési előírásoknak, s a feldolgozásuk során egyedülálló eljárásokkal (HRI system) őrzik meg a bennük található vegyületeket.

A HRI system komplex gyógynövény hatóanyagrendszer igazi kihívást jelent minden jól ismert gyógynövénykészítmény és roboráló szer számára.

A mechanizmus lényege az a felismerés, hogy a természetes növényi kivonatok közé ágyazott vitaminok, ásványi anyagok, mikroelemek a szervezet számára sokkal jobban hasznosíthatóak, különösen akkor ha mindezek nagy részét maguk a növények tartalmazzák. Az alapanyagként használt gyógynövények már ismertek, azonban az optimális hatás elérésének érdekében a lényeg az összetevők pontos arányában, a szigorú bio termesztési előírásokban és az egyedülálló feldolgozási eljárásokban van.

Az ásványi anyagok mennyiségét hiába növeljük, ha az nem tud beépülni a megfelelő helyre. A szervezetbe juttatott többlet, meszesedésként rakodik le.

Ezt a problémát oldja meg, a szabadalmaztatott HRI system! 

Adagolás: étkezés alatt vagy után kell bevenni bõ folyadékkal, az állapottól függően naponta egy-két alkalommal.
Nettó tömeg: 20,5 g = 50 tabletta
Készült: alma, szőlő, narancs, hibiszkusz, csipkebogyó, bodzavirág, ß-karotin, aszkorbinsav, cinkoxid, vízmentes rézszulfát, mangán szulfát mono-hidrát, vas fumarát, magnézium oxid, kálium-klorid, kalcium-karbonát, nátrium-klorid, hordozó (E170), burgonyarost, stabilizátor (E414), csomósodást gátló (E551), sűrítő anyag (E464).
Tápérték: 1 tabletta (408 mg) - Energia 2,54 kJ (0,64 kcal) - Fehérje 13 mg - Szénhidrát 117 mg - Zsír 9 mg

A termék megrendeléséhez írj nekem a

vitalkata@gmail.com

címre, vagy kattints ide:

vitalion.superwebaruhaz.hu