Vitalion
A Vitalion - megoldás a problémádra!

Water Balance-fogyás

HRI Water Balance - Folyadék Egyensúly tabletta

water.jpg
Szedjen Folyadék Egyensúly tablettát és tapasztalja meg a vízegyensúlyt és testsúly-különbséget! A vizesedés megelőzésére, megszüntetésére.
A vízháztartás fenntartásához.

A fogyasztók beszámolói alapján összegzett legfőbb tapasztalatok:

FOGYÁS Ha a zsírszövetek közül eltávozik a folyadék, ez önmagában is jelentős fogyást eredményezhet, de sokkal fontosabb, hogy e raktározott folyadék gátolja a zsírbontó enzimeket is a munkájukban! E folyadék- és lipidgyűrűk megcsapolásával a szervezet saját zsírégető folyamatai sokkal hatékonyabbá válhatnak, az enzimek közvetlenül hozzáférnek a zsírszövetekhez. Különösen kedvező hatás érhető el, ha intenzív testmozgással kombinálva használjuk a készítményt!

CISZTÁK Sok fogyasztói terméktapasztalat számol be arról, hogy akár a külső, akár a belső folyadékkal telt ciszták is leapadtak, leszáradtak a készítmény használatát követően.

PANGÓ FOLYADÉKOK, CELLULITISZ Optimálissá teszi a készítmény a szervezet folyadék- és vízháztartását, elősegíti a felhalmozódott méreg- és salakanyagok maradéktalan kiürülését, ezzel tehermentesítve a máj és a vese működését; Kiválóan használható a cellulitisz ellen.

A HRI Vitalion Folyadék Egyensúly tabletta gyógynövény hatóanyagai azok számára is jelenthet segítséget, akik szeretnének megszabadulni felesleges testsúlyuktól.
A tablettához felhasznált gyógynövények megfelelnek a szigorú biotermesztési előírásoknak, s a feldolgozásuk során egyedülálló eljárásokkal (HRI system) őrzik meg a bennük található vegyületeket.

Ha hajlamos a testnedvek túlzott visszatartására, akkor ödémás problémákkal kell szembenéznie és a diéta önmagában már nem elegendő a testtömeg csökkenés eléréséhez. A Vitalion Folyadék Egyensúly tabletta természetes válasz erre a kérdésre, mert optimálissá teszi a szervezet vízháztartását.
Kétfunkciós:
- Vízhajtás: optimalizálja a vízháztartást. Ödéma, narancsbőr kezelésére is ajánlott.
- Fogyás: a régen lerakódott zsírszöveteket körülvevő folyadék eltávolítása.
Tanács: A fogyáshoz saját részünkről annyit kell hozzáadni, hogy egy bizonyos fokú, nem drasztikus diétát kell bevezetni, de ez nem azt jelenti, hogy étrendünkön kell változtatni, hanem a mennyiségén. Kb. 20%-al csökkenteni az étel mennyiségét, ezáltal rásegítenek a fogyókúrára. A nátrium visszatartja a vizet a szervezetben, ezért ajánlott csökkenteni a só bevitelt.
Hatóanyaga: Pitypanggyökér, Petrezselyem, Buchu, Medveszőlőlevél
Adagolása: Felnőtteknek napi kétszer egy vagy két tabletta, étkezés után.

Fontos figyelmeztetés / Ellenjavallat: Terhesség és szoptatás ideje alatt, valamint az előírt adagnál több nem szedhető! Éhgyomorra ne vegye be! 12 év alatti gyermekek számára nem javasolt!

A termék megrendeléséhez írj nekem a

vitalkata@gmail.com

címre, vagy kattints ide:

vitalion.superwebaruhaz.hu